Verpakkingen

Welke verpakking is het meest geschikt voor uw productie? Hier treft u een omschrijving van de meest gangbare verpakkingen. Heeft u een andere verpakking nodig? Neem dan contact op met de sales afdeling.

JewelCase

JewelCase Standaard CD verpakking waarbij ruimte is voor een booklet/covercard voorin en een bottomcard onder de tray. De JewelCase kan worden uitgevoerd met een transparante, zwarte of witte tray.

 

SlimLine

SlimLine Extra dunne CD verpakking waarbij ruimte is voor een booklet/covercard voorin. De SlimLine doosjes worden standaard geleverd met een zwarte of transparante tray. Overige leverbare kleur zijn op aanvraag.

 

ShellCase

ShellCase De ShellCase is een ideale verpakking voor uw CD/DVD wanneer u deze veelvuldig verzend. De ShellCase is uitgevoerd in transparant plastic en kan ook geleverd worden met gaten voor in ordners.

 

Plastic PP Sleeve

Ejectorcase / Flip 'n Grip Ideale verpakking voor uw CD of DVD producties.Met name als u veel CD/DVD's verstuurd. De blauwe elementen in de afbeelding kunnen ook geleverd worden in o.a. transparant, groen, rood, oranje en grijs

 

Plastic PP Sleeve

Plastic PP Sleeve De transparante plastic PP Sleeve, deze is leverbaar met of zonder klep en kan tevens worden geleverd met een kleefpunt aan de achterzijde. Ideaal om in te plakken in bijv. lesboeken.

 

Papieren Sleeve

Papieren Sleeve Papieren Sleeve / envelop voorzien van een rond transparant plastic venster. Deze is leverbaar met of zonder kleefpunt aan de achterzijde. Ideaal om in te plakken in bijv. lesboeken.

 

cdWallet onbedrukt

cdWallet onbedrukt Wel een cdWallet / Carton Sleeve nodig maar deze hoeft niet bedrukt? Dan is dit de oplossing, een hoogwaardige cdWallet van stevig karton.

 

DVD Box / Keepcase

DVD Box / Keepcase De standaard DVD doos heeft een rug van c.a. 15mm. De box is standaard leverbaar in zwart en transparant, maar is ook in andere kleuren leverbaar (o.a. wit, groen en geel).

Naast ons huismerk van profesionele kwaliteit kunnen wij u uw productie ook aanbieden in de originele Amaray DVD dozen.

 

DVD Box / Keepcase SlimLine

DVD Box / Keepcase SlimLine Extra dunne DVD doos met een rug van c.a. 7mm. De box is standaard leverbaar in zwart en transparant.

 

 

Spindle / CakeBox

Spindle / CakeBox Standaard word uw CD of DVD productie geleverd is seal wanneer geen andere verpakking nodig heeft. Bij recordables kan het handig zijn voor verder verwerking om ze op spindles te hebben staan. U heeft keuze uit spindles waar 50 of 100 stuks op kunnen.

 

 

Offerte aanvragen?

U kunt zelf uw offerte samen stellen. Klik daarvoor hier!
U kunt ook contact opnemen met onze sales afdeling.

Meer informatie?

Onze sales afdeling helpt u graag verder. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Wenst u ons gratis SamplePack te ontvangen kijk dan snel hiernaast!

Wij helpen u graag verder.

  • Kwalitatief hoogwaardige media verpakkingen
  • Beschikbaar voor vrijwel iedere productie
  • Duurzaam
  • Betaalbaar
Neem de proef op de som en ontdek onze kwaliteit!

Wij doen niet moeilijk over sample's, mocht u daarom de diverse bedrukkingstechnieken willen vergelijken. Vraag dan ons gratis SamplePack aan. We sturen het u graag toe.

Bestel het gratis Nivedita SamplePack hier.